Ιουλίου 10, 2024

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ - ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ Ή ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ;

- Οι εταιρείες γνώριζαν (είχαν στοιχεία από την αρχή)

- Οι γιατροί γνώριζαν. Τους είχαν ενημερώσει οι εταιρείες με έγγραφο τους για ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες

- Λογικά γνώριζαν και οι ιατρικοί σύλλογοι

- Ακόμη πιο λογικά γνώριζε και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου.


Όλα ορθά. Τι έγινε λοιπόν; ΤΙΠΟΤΕ. Ο πληθυσμός έπρεπε να εμβολιασθεί. Και έρχεται σήμερα ο υπουργός και το ομολογεί. Βέβαια αυτά είναι ίσως άνευ σημασίας πλέον, διότι τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και ό,τι έγινε δεν επιστρέφει. 

Εκείνο που έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως ο αιωνίως φωνασκών υπουργός μάς είπε εχθές ότι το εμβόλιο της Astra Zeneca είναι συμβατικής τεχνολογίας, σαν αυτά που έχουμε κάνει όλοι μας στην παιδική ηλικία. Και ακόμη δεν ζήτησε συγγνώμη. Βέβαια αυτός είναι βιβλιοπώλης. Αλλά είναι και υπουργός υγείας. Όφειλε να είχε ενημερωθεί από τους συνεργάτες του για το τι είναι το εμβόλιο και να μην παρουσιάζει ένα γονιδιακό εμβόλιο ως συμβατικό. 

 Τι να κάνουμε όμως. Η διαστρέβλωση είναι μια από τις ιδιότητες των πολιτικών. Εξάλλου τους πολιτικούς εμείς τους ψηφίζουμε. 

 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια ιδιότητα των πολιτικών θα έπρεπε να είναι η ικανότητα να βλέπουν, έστω αδρά, το μέλλον. Ο Άδωνις είχε τόσο αναπτυγμένη την ικανότητα αυτή που έκλεισε το νοσοκομείο Λοιμωδών Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι τα λοιμώδη είναι ελάχιστα και άρα το νοσοκομείο ήταν αντι-οικονομικο. Τόσο ευρύ το πνεύμα του ανθρώπου.
Και ύστερα ήρθε η πανδημία...

Θυμάστε εκείνη την ραδιοφωνική εκπομπή "κι ύστερα ήρθε ο έρωτας..."; Αυτό έπαθε ο Άδωνις.

Υπουργός Υγείας
Αντιπρόεδρος ΝΔ
Βουλευτής
Ψηφιστηκε από 64.000 πολίτες

Κώστας Σιακαβέλλας - Παιδίατρος