Σεπτεμβρίου 18, 2024

ΙΑΤΡΟΣΚΑΝΔΑΛΟ

 Άλλο ένα σκάνδαλο με εκατομμύρια ευρόπουλα. Στον ΕΟΠΥΥ αυτή τη φορά. Γιατροί και φαρμακοποιοί σε κατάχρηση συνταγών, φαρμάκων, αγοραπωλησιών, παράνομου πλουτισμού κλπ. Ο «εγκέφαλος» απουσίαζε συχνά και για μεγάλα διαστήματα από την υπηρεσία του και εργαζόταν και αλλού!!!  Έλεγχος δεν υπάρχει σε αυτή τη χώρα;

Θα σταθώ λίγο στο θέμα των  γιατρών. Αλήθεια, αυτοί οι άνθρωποι πού σπούδασαν, γιατί σπούδασαν; Δεν έδωσαν τον ιερό όρκο του Ιπποκράτη; Όταν άρχιζαν τις σπουδές τους τι σκεπτόντουσαν; Πως να κλέβουν τον άρρωστο; Τον άνθρωπο που στο κρεβάτι του πόνου θα έδινε τα πάντα για μιαν ανάσα παρηγοριάς; Πως να κατακλέβουν το Δημόσιο; Εδώ βέβαια ίσως θα έχουν να αντιτείνουν μια δικαιολογία. Εφόσον το Δημόσιο μας κλέβει συνεχώς, ας το κλέψουμε κι εμείς. Βέβαια δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο κλέφτης ποτέ δεν είναι επιλεκτικά κλέφτης.

Γιατροί με πλαστά πτυχία

Γιατροί που καταχρώνται

Γιατροί που λυμαίνονται

Είναι αξιοπερίεργο τι έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι αυτοί. Πως σκέφτονται, γιατί λειτουργούν έτσι και γιατί απωθούν το γεγονός ότι κάποτε επέρχεται το τέλος; Ουδείς αθάνατος και ουδείς αναντικατάστατος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: