Μαρτίου 28, 2021

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ

Κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε στο διαδίκτυο δηλώσεις του Μπιλ Γκεϊτς για την πανδημία. Τελευταία δήλωση του μάλιστα ήταν μια πρόβλεψη: η επάνοδος του πλανήτη στην κανονικότητα θα γίνει το 2022. Προσθέτοντας τη μαγική φραση, με την πλήρη εφαρμογή των εμβολίων. 

Ο Μπιλ Γκεϊτς ως γνωστόν είναι δισεκατομμυριούχος πληροφορικάριος. Βέβαια μέσω του ιδρύματος του χρηματοδοτεί μεταξύ άλλων και εκστρατείες εμβολίων. Γεννιούνται όμως κάποιες απορίες. Η χρηματοδότηση είναι για ιατρικούς σκοπούς, αλλά αυτό δεν του παρέχει αυτόματα και ιατρικές γνώσεις. Πως λοιπόν ο άνθρωπος αυτός έλεγε προ ετών ότι έρχεται μια πανδημία, πως προδικάζει τώρα ότι θα έλθει κι άλλη πανδημία, πως προβλέπει πότε θα τελειώσει η τρέχουσα πανδημία; Θα μου πείτε ότι ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να κάνει προβλέψεις, εκτιμήσεις, υποθέσεις κλπ. Όμως εδώ πρόκειται για κάποιον  που μέσω των χρημάτων του επηρεάζει πολύ κόσμο, που κάθε δήλωση του  γίνεται πρώτη είδηση , που ότι πει αναδημοσιεύεται παγκοσμίως. 

Μήπως λοιπόν η πανδημία αυτή είναι μια επιβληθείσα πανδημία; Μήπως είναι χειραγωγούμενη πανδημία; Και οι λαοί από κάτω καταπίνουν αμάσητα ότι τους σερβίρουν ανενδοίαστα οι κλειδοκράτορες της εξουσίας; 

Λέω μήπως.



1 σχόλιο:

Δ. είπε...

Πας ο έχων τόσα δισεκατομμύρια αποκτά μυθικές διαστάσεις και αυτομάτως την ιδιότητα του μάγου της φυλής, που έχει την ικανότητα να προλέγει τα μελλούμενα.
Δ. Σαμαρά