Σεπτεμβρίου 24, 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΡΙΠΗ

Η κλινική μου και εγώ προσωπικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την τιμή που μας έκαναν να παρευρεθούν στην εκδήλωση της κλινικής για τη γρίπη (23-09-09).

Η παρουσία τόσου πλήθους ιατρών εν μέσω προεκλογικής περιόδου και προεκλογικών συγκεντρώσεων και ημέρα που είχε ποδοσφαιρικούς αγώνες και συναυλίες, δείχνει το ενδιαφέρον των γιατρών για το θέμα και την εκτίμηση τους για την κλινική.

Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουν ενημερωτικές παρεμβάσεις και για άλλα θέματα.

2 σχόλια:

ΕΥΤΕΡΠΗ είπε...

Κύριε Καβαλιώτη,
Καταρχάς συγχαρητήρια για την επίκαιρη και επιστημονική εκδήλωση της κλινικής σας.
Θα ήθελα απλώς να εκφράσω την αντιπαράθεση μου για την επιμονή κάποιων από τους συναδέλφους στο τυπικό του πράγματος και όχι στην ουσία (αναφέρομαι στο χρόνο που «δαπανήθηκε» για τη συνταγογράφηση του Prevenar στις ηλικίες άνω των 5 ετών). Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο γιατρός πέρα από την επιστημονική γνώση, την παρατήρηση και τη σύνεση, να είναι και ευέλικτος, να «ζυγίζει» καλά τα πράγματα προς όφελος του ασθενούς και να αντιμετωπίζει τον κάθε άρρωστο ξεχωριστά. Κυρίως να μην είναι προσκολλημένος στη γραφειοκρατία.
Με αγωνία για το που πάνε τα πράγματα,
και
Με εκτίμηση,
Παυλίδου Ευτέρπη
Παιδίατρος

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Αντιληφθήκατε πλήρως το νόημα των λεγομένων μου. Απλώς μερικοί συνάδελφοι του ΙΚΑ δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τα καθιερωμένα είτε γιατί δεν θέλουν είτε γιατί δεν ξέρουν.