Μετά από έλεγχο που έγινε σε κρέατα που πωλούνται στα σουπερ μαρκετ της Ισπανίας, βρέθηκε ότι υψηλό ποσοστό - 40% - των κρεάτων αυτών περιείχε πολυανθεκτικά στελέχη E. coli. Αντιλαμβάνεται κανείς τον δυνητικό κίνδυνο από το παθογόνο αυτό.
Θα πείτε ότι η Ισπανία είναι μακριά. Αλλά τι είναι σήμερα μακριά και τι κοντά; Και ποιος είπε ότι όλα τα κρέατα που αγοράζουμε εδώ είναι ελληνικά;
CIDRAP, 17-04-2023
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου