Αυγούστου 21, 2023

ΑΣΦΑΛΗ (;) ΕΜΒΟΛΙΑ

Ετών 37. Τριπλά εμβολιασμένος  με mRNA εμβόλιο κατά κορωνοϊού. Κάποια στιγμή νοσεί από COVID-19. Όχι απλή νόσηση αλλά βαριά κλινική εικόνα. Ιάται και στη συνέχεια εκδηλώνει έντονη και βαριά ουρτικάρια που αποδόθηκε στη λοίμωξη.

J Med Case Reports. 2023;17(177)



Πολύ ασφαλή τα εμβόλια του κορωνοϊού. Θα μου πείτε ένα περιστατικό στα δισεκατομμύρια εμβολιασθέντες. Θα σας αντιτείνω, άραγε τα ψάχνουν τα περιστατικά; Όχι σαν το παραπάνω, αλλά όλα. Τα ψάχνουν; Τα συνδυάζουν; Τα ανακοινώνουν; Μάλλον όχι. 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την γιορτή της Παναγίας.
Κύριε Καβαλιώτη,
Μήπως γνωρίζετε ποια απο τα εμβολια έναντι της Covid 19, που κυκλοφόρησαν ή κυκλοφορούν , είχαν ή έχουν άδεια κυκλοφορίας ; Και ειδικότερα στην ΕΕ και τη χώρα μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αθανάσιος Διδάγγελος , Παιδίατρος

JOHN KAVALIOTIS είπε...


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Από ότι γνωρίζω κανονική άδεια κυκλοφορίας δεν έχει κανένα εμβόλιο ακόμη (για COVID-19 μιλάμε). Έχουν προσωρινή και υπό όρους άδεια (διάβαζε "πειραματικά" εμβόλια ). Με βάση τις αρχικές διακηρύξεις, πρέπει στο τέλος του 2023 να λάβουν ή να μη λάβουν κανονική άδεια, αναλόγως των δεδομένων που θα παρουσιάσουν. Εγώ νομίζω ότι οι εταιρείες δεν θα υποβάλλουν καν αίτηση για τα αρχικά εμβόλια.΄Ετσι όσα δισεκατομμύρια άνθρωποι εμβολιάστηκαν με το αρχικό εμβόλιο θα είναι ευτυχείς που συμμετείχαν στο πρώτο παγκόσμιο πείραμα εμβολίου. Θα τους γράψει και η ιστορία.