Δεκεμβρίου 27, 2021

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

 Ακούμε συνεχώς ότι έχουμε χιλιάδες κρούσματα, ότι θα πλημμυρίσουμε από ασθενείς κλπ κλπ. Και πρέπει να ληφθούν μέτρα. Λαμβάνονται λοιπόν τα μέτρα Πλην όμως θα εφαρμοσθούν από την άλλη εβδομάδα. 

Λογικό δεν είναι να ρωτήσει κανείς, γιατί όχι σήμερα αλλά σε μια εβδομάδα; Ή μας δουλεύουνε ή εξυπηρετούν συμφέροντα.  

Με την ευκαιρία να εκφράσω μια απορία. Εκείνον τον ιεροψάλτη, οφικιάλιο και θεοσεβούμενο καθηγητή δεν τον άκουσα να διαμαρτύρεται για την βλασφημία του συναδέλφου του, καθηγητή επίσης, παραμονές Χριστουγέννων. Επίσης δεν τον άκουσα να διαμαρτύρεται για την αόριστη απάντηση του προφέσσορα σε όσα του καταμαρτυρούν. 



3 σχόλια:

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Αγαπητέ κύριε Καβαλιώτη, δεν είναι είτε το ένα, είτε το άλλο, αλλά και τα δύο μαζί. Μας δουλεύουν εξυπηρετώντας συμφέροντα.
Με εκτίμηση Καράτσης Ιωάννης

Καράτσης Ιωάννης είπε...

Επίσης για τον εν λόγω, αν ήταν πράγματι θεοσεβούμενος, δε θα έκανε πλάτες σε πολιτικά παιχνίδια και θα έδινε μια πολιτισμένη απάντηση στον άθεο συνάδελφό του.

Gouts είπε...

Κε Καβαλιώτη οι πολιτικοί σαφώς και εξυπηρετούν συμφέροντα και με κριτήριο κυρίως αυτά λαμβάνουν μέτρα όποτε τους εξυπηρετεί, χειραγωγώντας και εξαπατώντας παράλληλα αυτούς που τους εξέλεξαν.
Όσο για τον κο "Εθνικό Λοιμωξιολόγο" θα σας θυμίσω το ευαγγελικό: "Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει. οὐ δύνασθε θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ".
Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, Γούτσιος Αθ. Ιωάννης