Ιανουαρίου 11, 2023

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΙΤΙΑ

Επειδή στη γη δεν υπάρχει μόνον κορωνοϊός ακούστε:

Το 2021 πέθαναν πάνω από 5.000.000 παιδιά κάτω των 5 ετών (τα 2.300.000 ήσαν νεογνά). Επίσης χάθηκαν 2.100.000 άτομα 5-24 ετών. Τα αίτια των τραγικών αυτών απωλειών ζωής ήταν κατά το πλείστον προλήψιμα (κυρίως λοιμώξεις, όπως πνευμονία, ελονοσία, διάρροια...).  Χρειαζόταν βελτίωση των συνθηκών  υγείας, καλύτερη σίτιση, παροχή καθαρού πόσιμου νερού, καλύτερη πρωτοβάθμια φροντίδα,  εμβολιασμοί με τα κλασικά καλά εμβόλια.

UN News / January 2023


Τρία χρόνια παιδευόμαστε με έναν ιό που έχει μικρή θνητότητα, έχουν δαπανηθεί δισεκατομμύρια δολάρια για πειραματικά εμβόλια, έχει αναστατωθεί η παγκόσμια οικονομία και το αποτέλεσμα είναι πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που δαπανήθηκαν και με αυτά που κέρδισαν κάποιοι. 

Την ίδια ώρα πεθαίνουν εκατομμύρια παιδιά γιατί δεν έχουν νερό να πιουν, γιατί δεν έχουν ένα απλό φαρμακάκι για την ελονοσία, γιατί δεν έχουν ένα ρουχαλάκι να βάλουν στο γυμνό κορμάκι τους. 

Τα παραπάνω αφιερώνονται στους σοφούς μας διαχειριστές της πανδημίας που αφού εισέπραξαν εκατομμύρια εκατομμυρίων (διάγοντας μάλιστα προκλητικότατα πολυτελείς διακοπές εν μέσω εγκλεισμών,  μασκοφορίας κλπ) τώρα αρχίζουν να μας ζαλίζουν με άλλο αντικείμενο εκφοβισμού. Γρίπη. Όλα τα παιδιά από 6 μηνών να εμβολιασθούν. Για τη γρίπη. Ναι, μήπως και πάθουν τίποτε τα μωρά από το απλό αυτό ιογενές νόσημα που κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες. Αντί να κοιτάξουν να βελτιώσουν τις συνθήκες στα σχολεία και στα νοσοκομεία κοιτάζουν πως θα χρηματοδοτηθούν με ακόμη περισσότερα εκατομμύρια και πως δεν θα διακοπεί η παρουσία τους στο μαγικό κουτί της TV. 


1 σχόλιο:

Κ. Σιακαβελλας είπε...

Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον.
Tίκτει γαρ κόρος ύβριν, όταν πολύς όλβος έπηται ανθρώποισιν όσοις μη νόος άρτιος η. (Σόλων)