Σεπτεμβρίου 15, 2023

Ν. ΚΟΡΕΑ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Η Ν. Κορέα έλαβε μία γενναία απόφαση για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού και των συνεπειών του. Ας μην ξεχνούμε πως η χώρα αυτή επέβαλε αυστηρό εμβολιασμό και οι πολίτες εμπιστευόμενοι την κυβέρνηση τους πήγαν και εμβολιάστηκαν μαζικά. Τώρα το κράτος κατάλαβε τα λάθη, κατάλαβε τις συνέπειες του εμβολιασμού και αποφάσισε να αποζημιώσει με ένα σεβαστό ποσόν τις οικογένειες όσων απεβίωσαν μετά το εμβόλιο σέ ένα διάστημα 42-90 ημερών (από τον εμβολιασμό). Μάλιστα δεν χρειαζόταν να αποδειχθεί ότι ο θάνατος ήταν από το εμβόλιο. Η χρονική συσχέτιση τους αρκούσε. 

Περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω link της μεγαλύτερης στην αγγλική γλώσσα εφημερίδας της Σεούλ. Εκεί θα δει κανείς και τις παρενέργειες που έχει αναγνωρίσει επισήμως η Κορέα, η οποία αποζημίωσε τα άτομα που εμφάνισαν παρενέργειες συγκεκριμένης κατηγορίας. Έχει ενδιαφέρον.

https://www.koreaherald.com/view.php?ud=20230906000655


Θα ήθελε κανείς δικός μας και ειδικά γιατρός, να ψελλίσει κάτι; Θα ήθελε να πει κανείς, και δή γιατρός ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό; Αντί οι φανατικοί του αφηγήματος να σιωπήσουν και να μην προκαλούν, αυτοί συνεχίζουν να αποκαλούν τους άλλους ψεκασμένους και μικρή μειοψηφία. Τι να πεις; 

Που ακούστηκε, ένα εμβόλιο να προκαλεί θανάτους, τα κράτη (τα όποια κράτη) να αναγνωρίζουν και να αποζημιώνουν και το εμβόλιο να συνεχίσει να κυκλοφορεί; Στις ΗΠΑ κερδήθηκαν οι μάχες κατά της υποχρεωτικότητας και της απόλυσης, στη Γερμανία δεκάδες δικηγόροι παλεύουν για να αποδείξουν τα σωστά δεδομένα.  Αρχίζω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα είμαστε η μόνη χώρα που θα υποστηρίζει τέτοια αφηγήματα. 



1 σχόλιο:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἐξαιρετικῶς σημαντική δημοσίευσις! Εὐχαριστοῦμε θερμῶς, κ. Καβαλιώτη. Διάβασα καί τό δημοσίευμα στό ὁποῖον παραπέμπετε. Γιά τούς «κυβερνῶντες», τούς «δημοσιογράφους» καί τούς «εἰδικούς» τῆς Ἑλλάδος, οὔτε σκέψις ν' ἀναγνωρίσουν τά ὀλέθρια λάθη των, τά ὁποῖα ὡδήγησαν πολλούς συνανθρώπους μας εἰς τόν θάνατον. Ὡς γνωστόν, «τό σφάλλειν ἀνθρώπινον, τό ἐμμένειν εἰς τό σφάλμα σατανικόν»! Καί μόνον πού βγαίνουν καί συνεχίζουν τήν προπαγάνδαν των γιά τά «ἐμβόλια κατά τοῦ κορονοϊοῦ», χαρακτηρίζοντας μάλιστα τούς ἀντιδρώντας «ψεκασμένους» κ.λπ. εἶναι ἀπόδειξις ὅτι εἶναι δαιμονισμένοι, πληρωμένοι δολοφόνοι.