Μαρτίου 27, 2023

ΛΥΠΗΡΟΝ

Πόσο λυπηρό είναι να ακούς σήμερα γιατρούς και δη παιδιάτρους και δη καθηγητές να λένε ότι καλώς τέθηκαν σε αναστολή οι μη εμβολιασθέντες γιατροί διότι αποτελούσαν κίνδυνο για τους λοιπούς συναδέλφους. Είναι λυπηρό να τους ακούς να λένε ότι το εμβόλιο έσωσε εκατομμύρια και συγχρόνως να μην δέχονται τις παρενέργειες, τους θανάτους, όλες τις συνέπειες. Είναι λυπηρό να διαπιστώνεις ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν τι έχει μέσα το εμβόλιο, το πώς δρα, το τι είναι η ακίδα.

Παρ όλα αυτά οι γιατροί αυτοί έχουν γνώμη, κρίνουν, κατακρίνουν και επικρίνουν. Και ακόμη χειρότερο αυτοί οι άνθρωποι διδάσκουν τους νέους γιατρούς. 

Μετά τόσα που γράφονται και ανακοινώνονται  από παντού, μετά την πλήρη κατάρρευση του μύθου του εμβολίου, αυτοί πιστεύουν ακόμη σε ό,τι τεχνηέντως σερβίρουν οι κρατούντες ανά τον πλανήτη. 

Που κατρακυλά η ιατρική;


2 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Δέν πιστεύουν τίποτε, οὔτε γνώμην ἔχουν, κ. Καβαλιώτη! Τά εύρώ πού πῆραν καί πού ἐλπίζουν ὅτι θά πάρουν ὁμιλοῦν!!! Τσιόδρας 34.000.000€, Μαγιορκίνης 24.000.000€, Τζανάκης 2.500.000€, Βασιλακόπουλος 759.000€ κ.λπ.

JOHN KAVALIOTIS είπε...

Αυτα που δειγματοληπτικά αναφέρετε είναι τα γνωστά και νόμιμα ή νομότυπα, που έχουν δημοσιευθεί. Το χειρότερο θα είναι αν τυχον υπάρχουν και άλλα που δεν φαίνονται.