Μαρτίου 09, 2023

ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ COVID-19 ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Μια νέα και πρώϊμα ανακοινούμενη έρευνα λέει ότι ακόμη και μια ελαφρά νόσηση από COVID-19 μπορεί να οδηγήσει σε λειτουργικές και δομικές αλλοιώσεις του εγκεφάλου. Αυτό παρατηρήθηκε ιδιαίτερα σε άτομα που νοσούν από μακρά λοίμωξη και έχουν κατάθλιψη ή αγχώδεις διαταραχές. 

Μedscape 06-03-2023


Τελικά για τον κορωνοϊό ανακοινώνονται και δημοσιεύονται χιλιάδες μελέτες, τόσες που στο τέλος δεν γνωρίζει κανείς ποιες οδηγούν σε αληθή συμπεράσματα και ποιες όχι. Ποιες να πιστέψει και ποιες να απορρίψει. Πολλές είναι απλές παρατηρήσεις. Άλλες δεν επιβεβαιώνονται καν στη συνέχεια από διαφορετικούς μελετητές. Μέσα από τον ορυμαγδό αυτόν των μελετών, νομίζω ότι μικρό μόνο ποσοστό θα καταλήξει ως κλασική γνώση σε κλασικά βιβλία. 

Μάλιστα με όλες αυτές τις μελέτες, τις παρατηρήσεις, τις δράσεις του ιού κλπ πιστεύω ακόμη περισσότερο ότι ο ιός είναι τεχνητός και του δόθηκαν χαρακτηριστικά τέτοια ώστε να προκαλεί τις πολυποίκιλες βλάβες. Εκείνο που δεν γνωρίζω (και που δεν θα μάθουμε ποτέ) είναι αν ο ιός ξέφυγε ή τον ξέφυγαν από το εργαστήριο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: