Μαΐου 11, 2024

ΚΟΚΚΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

 Το 2023 ο κοκκύτης έπληξε την Ευρώπη με ~60.000 περιστατικά. Το πρώτο τρίμηνο του 2024 τα περιστατικά έφτασαν τον ετήσιο μέσο όρο κατά τα έτη 2012-2019.

Reuters 08-05-2024


Θα ξαναπούμε: Ναι στα κλασικά εμβόλια. Ναι στις ενδεικνυόμενες επαναληπτικές δόσεις του εμβολίου. 



Μαΐου 10, 2024

ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ (ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ)

Και μέσα στον γενικό χαμό για το ΑΖ εμβόλιο βγήκε ακόμη ένας δεινόσαυρος της ενημέρωσης μας περί κορωνοϊού. 

Τι είπε λοιπόν ο περιβόητος "καθηγητής" της αιματολογίας; Αυτός που έλεγε ότι πρέπει να πάνε στα βουνά όσοι δεν εμβολιάζονται. 

Μας είπε τι έπρεπε να κάνουμε επιδημιολογικά (ο αιματολόγος), πως  να χειριστούμε το εμβόλιο (ο αιματολόγος), τι θα παθαίναμε από τη λοίμωξη (ο αιματολόγος). 

Τα χειρότερα βέβαια που εξεμεσε ήταν  οι χαρακτηρισμοί κατά των ιατρων με αντίθετη άποψη για το εμβόλιο. Φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές, ψεκασμενοι, παραπλανητές του λαού. 

Αντί να κρυφτεί σε κανένα παρισινό υπόγειο καφέ, ήρθε για να βρίσει τους  γιατρούς και να υπερασπιστεί τα όσα ανερμάτιστα έλεγε κάποτε.  Κατά τον κ. "καθηγητή" δεν υπάρχει άλλη γνώμη στην ιατρική παρά μόνον μία. Δεν δεχόμαστε αμφισβητήσεις κύριοι. 

 Είμαστε οι μοναδικοί γνώστες. Και αιματολόγοι και επιδημιολόγοι και εμβολιολόγοι και από όλα. Εσείς τι είστε; Μηδέν. Φασίστες. 

Θα μου πεις από δημοκρατικό κόμμα προέρχεται. Δημοκρατικά θα μιλούσε.

Αναρωτιέται κανείς πως εκλέγονται ως καθηγητές τέτοια άτομα και ποιοι τους εκλέγουν.


Μαΐου 09, 2024

ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 Η Pfizer ανακοίνωσε τη διακοπή μελέτης φάσης 3 για γονιδιακή θεραπεία της μυικής δυστροφίας. Ο λόγος είναι ότι ένα παιδί της μελέτης απεβίωσε. τώρα ερευνώνται τα αίτια, η δοσολογία κλπ.

Άραγε αυτά τα διαβάζει ο κ. καθηγητής που μιλά για σπανιότητα των θρομβώσεων και θανάτων από το εμβόλιο ΑΖ; Ή απλώς δεν του μένει χρόνος από την ταξινόμηση των ερευνητικών πακέτων;


Fierce Biotech 07-05-2024



Μαΐου 08, 2024

Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

 Άλλος καθηγητής της επιτροπής των σοφών ξαναχτύπησε. Αφού χρηματοδοτήθηκε με ένα τόνο ευρόπουλα, αφού εν καιρώ πανδημίας και περιορισμών μας έδειχνε την κορμάρα του σε πισίνα κοσμικού νησιού, αφού μας είπε του κόσμου τα αντιφατικά πράγματα, κατέληξε προ ημερών να πεί τηλεοπτικώς ότι γνώριζαν το πρόβλημα με το εμβόλιο ΑΖ γι αυτό και το προωθούσαν στους ηλικιωμένους. Τόσο απλά. Τους ηλικιωμένους που έπρεπε να προφυλάξουμε και γιαυτό έπρεπε να εμβολιασθούμε, κατά τον κ. οφφικιάλιο (τον αρχηγό). 

Και αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμη στις θέσεις τους. Όταν η ίδια η εταιρεία αναγνωρίζει τις επιπλοκές, όταν η ίδια η εταιρεία αποσύρει το εμβόλιο, ο κύριος καθηγητής μας λέει πως είναι σπάνια η επιπλοκή (με τα λεγόμενα του περί τις 10 ανά 1.000.000). Ξεχνάει πως για πολύ σπανιότερες σοβαρές επιπλοκές ή θανάτους έχουν αποσυρθεί άλλα εμβόλια. Για να τα θυμάται βέβαια θα έπρεπε να τα γνωρίζει.


  

Μαΐου 06, 2024

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΩΖΟΥΝ

Υπολογίζεται ότι τα τελευταία 50 χρόνια, τα εμβόλια έχουν σώσει 150.000.000 παιδιά.

Για να υπολογίσει κανείς το μέγεθος ας σκεφτεί ότι το νούμερο αυτό είναι ο πληθυσμός της Αγγλίας στο διπλάσιο. 

Τhe Lancet May 2, 2024 doi.org/10.1016/ S0140-6736(24)00850-X

OurWorldInData.org./06-05-2024


 

Μαΐου 04, 2024

ΕΥΧΕΣ

 

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ



MRNA ΕΜΒΟΛΙΑ

Πληροφορίες από το 25th Travel and Health Forum of the Center for Travel Medicine in Berlin, λένε ότι τα mRNA εμβόλια δεν παρασκευάσθηκαν για τον κορωνοϊό και μόνον. Ούτε θα παραμείνουν εκεί. Αντίθετα,  τώρα αρχίζει η πορεία τους που στοχεύει κακοήθειες και πλείστες όσες λοιμώξεις. Οι αισιόδοξοι ειδικοί λένε ότι στο μέλλον (όχι ιδιαίτερα μακρινό) σχεδόν όλα τα εμβόλια θα παράγονται με αυτή την πλατφόρμα.

Ποιος ξέρει;