Ιστολόγιο για λοιμώξεις, εμβόλια, αντιβιοτικά, πρακτικά θέματα, οδηγίες διάγνωσης-θεραπείας, περιστατικά κλπ. / A site about infectious diseases, vaccines, antibiotics, practical issues, guidelines for diagnosis-treatment, case reports etc.
Φεβρουαρίου 26, 2012
ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ
Τα μη παστεριωμένα γαλασκτοκομικά προϊόντα και ειδικά το γάλα μπορεί να ενέχουν δυνητικούς κινδύνους για την υγεία του καταναλωτή.
Ειδικότερα, μπορεί να προκληθούν και επιδημίες από τη χρήση τέτοιων προιόντων, που οφείλονται κυρίως σε μικρόβια, όπως Campylobacter spp, Salmonella spp, Shiga toxin–producing Escherichia coli.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου